Els Carrerons dels Petits Luxes

En cada carreró dels Petits Luxes podràs trobar un art per compartir les teves creacions i observar les dels demés. Submergeix-te i troba el teu espai de cultura.

dimarts, 28 de maig del 2013

Ens despedim...


Comunicat de premsa de a Cambrils, Petits Luxes
Els organitzadors de l’agenda cultural “a Cambrils, Petits Luxes” anuncien que aquest mes de Maig serà la última de les programacions organitzades per aquesta associació sense ànim de lucre. El motiu és la incompatibilitat que es dóna a partir dels propers mesos a causa de la dedicació professional que hauran de realitzar fora de Cambrils. No obstant els organitzadors valoren com a molt positiva l’experiència realitzada durant aquests 4 mesos d’hivern i primavera al poble en pro de la cultura i desitgen que sorgeixin més iniciatives dinàmiques per part dels seus conciutadans. Durant aquest període s’han organitzat fins a 120 actes culturals de molt diferent format i dirigit a una gran diversitat de públic començant pels més menuts i esperant tancar ja el mes de Maig amb una previsió de fins a 7.500 visitants.
Així doncs tan Eduard Pellicer, Àngel Panicello i Joan Colom com a organitzadors, així com Gerard Colom i Sara Estalella del equip fotogràfic i videogràfic de Sinestèsic Produccions, els quals han dedicat incomptables hores feliç i desinteressadament a la cultura, agraeixen tot el suport donat fins a la data i animen i conviden a noves iniciatives populars a trobar més fórmules de dinamitzar els diferents sectors de la societat, oferint-los tot el suport i “know how” possible. Igualment tots els integrants del projecte agafen el compromís de tornar a engegar l’agenda cultural “a Cambrils, Petits Luxes” tan aviat com els seus compromisos professionals els ho possibilitin o trobin una nova fórmula que així ho permeti.
Queda palès doncs que amb voluntat i energia, un grup reduït de persones vingudes d’àmbits molt diferents, poden liderar projectes beneficiosos des de molts punts de vista per la seva ciutat, oferint tan sols organització, impuls i repercussió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada