Els Carrerons dels Petits Luxes

En cada carreró dels Petits Luxes podràs trobar un art per compartir les teves creacions i observar les dels demés. Submergeix-te i troba el teu espai de cultura.

divendres, 1 de març del 2013

A Cambrils, Petits Luxes s’obre a tots els seus veïns!

                La plataforma cultural “A Cambrils, Petits Luxes”, sota l’empara de l’associació de la Nit d’Artistes de Cambrils “NAC”, ha nascut com un projecte sense ànim de lucre a fi de desenvolupar i dinamitzar la cultura. Liderat i organitzat per un grup de joves emprenedors, funciona gràcies a la col·laboració econòmica dels locals que participen en els actes de les diferents agendes mensuals i que possibiliten una publicitat mínima i acceptable, així com la simpatia i facilitat de difusió per part dels mitjans de comunicació i la flexibilitat per part de tots els artistes adherits. Però les ganes de desenvolupar més idees en pro de la cultura no paren de créixer dins de la plataforma, desitjant establir Cambrils com un referent del país, i hem cregut oportú compartir el projecte amb tots els ciutadans de Cambrils que s’hi vulguin associar. Com?
                Hem creat quatre conceptes dins del projecte i que a continuació expliquem:

1. Col·laborador: Les persones que vulguin participar en l’organització i desenvolupament del projecte, oferint desinteressadament els seus coneixements, eines, esforç personal o contactes de qualsevol tipus, serà considerat col·laborador de la plataforma.

2. El protector cultural: Qualsevol persona pot ser un protector de la plataforma “A Cambrils, Petits Luxes”, fent aportacions econòmiques desinteressades cada mes que així ho desitgi. Aquestes aportacions, per petites que siguin són considerades molt necessàries pel funcionament de la plataforma. Periòdicament es realitzarà “El sopar dels mesenes”, on tots els protectors culturals hi assistiran per poder ser agraït el seu esforç, ser informats de les iniciatives que es van desenvolupant i les puguin debatre i participar.

3. Patrocinador cultural: Qualsevol establiment o marca publicitària pot patrocinar la plataforma, apareixent en els cartells i llibrets dels Petits Luxes així com en la seva pàgina web i altres espais publicitaris acordats.

4. Patrocinador Màster: Creiem necessari un patrocinador principal que vagi en la mateixa línia de la cultura que proposa “A Cambrils, Petits Luxes” i apadrini el projecte d’una forma potent i compromesa, relacionant així el seu nom amb la promoció de la cultura.

Per adherir-se de qualsevol en les quatre modalitats, cal posar-se en contacte amb la plataforma a través del correu electrònic plataformacaic@gmail.com .

1 comentari: