Els Carrerons dels Petits Luxes

En cada carreró dels Petits Luxes podràs trobar un art per compartir les teves creacions i observar les dels demés. Submergeix-te i troba el teu espai de cultura.

dimarts, 12 de febrer del 2013

Agenda Febrer 2013 (3ra setmana)

Aquesta setmana...
  • Divendres 15 de febrer
A les 22:00h. Al Mara's Bar Cultural (Rbla. Regueral 3)
PACO EN LA LUNA Musicomèdia/monòlegs.
La soledat en un plat de macarrons, l’art en un graffiti de tomàquet a la paret de la cuina. Paco Enlaluna transforma allò inabordable en quelcom diminut, els grans sentiments en imatges quotidianes amb una lírica esquitxada de comèdia e ironia.
Rítmicament es mou entre la rumba, el funk, el latin, el gipsy jazz i un cert rumor africà del que es va contagiar a Paris. La posada en escena és en formació de duet amb percussions, veus, guitarra i algun petit instrument afegit.

Paco en la Luna, aquest "showman musicòmic", es caracteritza per la seva gran connexió amb el públic a través d'una música i uns ritmes frescos i populars, i unes lletres d'una acidesa lírica que retraten la quotidianitat amb humor, ironia i intel·ligència. Els seus directes es contagien del teatral, els concep com un "show", un espai on conflueixen monòlegs i música i on el públic crea i també hi forma part.

Podeu escoltar-lo a: http://www.myspace.com/pacoenlaluna

Entrevista a Paco Enlaluna: Mira'm aquí!
 

Aqui teniu les fotos:



 

A les 23:00h. Al Siddharta Spiritual Cafè (passeig Miramar 9)
DUO OLSHANETSKY Duet de guitarres.
Aquest duet de guitarres format per pare i filla, ens ofereig un recorregut per els diferents estils musicals de la història: blues, country, jazz i flamenc.

Aqui teniu les fotos:

 

  • Dissabte 16 de febrer

A les 18:30h. Al Mara's Bar Cultural (Rbla. Regueral 3)

MAG ALEXIS Màgia de saló.
Mag Alexis amb més de 20 anys en el món de la màgia, realitzarà el seu espectacle "Per Art de Màgia", on combina la sorpresa amb l'humor, passant per varies tècniques de la màgia...mentalisme, cartes, escapisme, màgia còmica i moltes sorpreses!!! 

Aqui teniu les fotos:


 

  • Diumenge 17 de febrer


A les 19:30h. Al Mara's Bar Cultural (Rbla. Regueral 3)
FRUTAS MAURICIO Flamenco/cançó popular mediterrànea.
Grup català proper al flamenc popular que explora les interseccions entre els ritmes de sud de la Mediterrània i les cançons populars. Amb guitarra, violí i veu, apropen la seva visió personal a les lletres i als temes que tradicionalment s'han escoltat a la Península Ibèrica com a llatinoamericans, territoris d'influència mútua constant.

Aqui teniu les fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada