Els Carrerons dels Petits Luxes

En cada carreró dels Petits Luxes podràs trobar un art per compartir les teves creacions i observar les dels demés. Submergeix-te i troba el teu espai de cultura.

diumenge, 27 de gener del 2013

Agenda Febrer 2013 (1ra setmana)

No us perdeu les properes actuacions!!!

  • Divendres 1 de febrer

A les 22:00h. Al Mara's Bar Cultural (Rbla. Regueral, 3)
LECIRKE Pop/folk experimental


La música de Lecirke agafa un sentit més àmpli del pop folk amb jocs rítmics,canvis dinàmics, explosions d'alegria , paisatges instrumentals i atmosferes evocadores. Tot hi cap dins aquest petit món en el que viuen les seves cançons representades per guitarres, teclats, glockenspiel, sampler, ukelele, percusions, violí, baix, bateria i veu.

Aqui teniu les fotos i video de l'actuació:



  • Dissabte 2 de febrer

A les 20:00h. Al Mar de Música (botiga de música, C. Barcelona, 20)
THE LOST DUO JAZZ Jazz


Duo format per Adrià Baiges i Marc Mena dos músics de mons diferents uneixen la seva particular manera de veure la música en aquesta proposta inusual que no deixarà ningú indiferent. Jazz impresionista en una formació on les fronteres entre la improvisació i la música escrita es difuminen.


Aqui teniu les fotos i video de l'actuació:





  • Diumenge 3 de febrer

Degut al futbol el concert sera a les 21h. Al Mara's Bar Cultural (Rbla. Regueral, 3)
JOAN PAU CUMELLAS & MIGUEL TALAVERA Blues


Un combinat d'harmònica excepcional i guitarra creativa formen aquest potent duo de blues. Dos músics que destaquen, tan pel domini dels seus instruments, com pe(Rbla. Regueral, 3)r una gran expressivitat en directe. Actuen des de fa anys en nombrosos festivals de blues i jazz del país i d'Europa, i han col·laborat amb artistes de primer nivell com: Àngela Brown, Kenny Neal, Quico Pi de la Serra o Big Mama. Harmònica i guitarra interpretant peces de blues amb pinzellades de jazz, country i altres músiques populars. Un concert variat en sons i ritmes que permeten gaudir a fons de dos singulars artistes.
Podeu escoltar-los a: http://www.myspace.com/joanpaucumellas

Aqui teniu les fotos i video de l'actuació:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada